joi 28 septembrie 2023

Rareș Bogdan: Nu mâncați făină de gândaci

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Europarlamentarul Rareș Bogdan le-a spus participanților la școala de vară a tinerilor liberali să nu asculte „retorica dezastrului” de la Bruxelles.

Mai exact, Rareș Bogdan le spune tinerilor să fie circumspecţi, să facă duş zilnic, să nu mănânce făină de gândaci şi să nu stea la 19 grade!

Declaraţia lui Rareș Bogdan vine în contextul în care sunt anunţate tot mai multe măsuri pentru economisirea apei, dar şi a energiei. ”Nu neapărat toate scenele apocaliptice şi toată retorica dezastrului este cea care caracterizează România.

Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la… adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade.

Și fiţi raţionali, să fiţi echilibraţi, să înţelegeţi ce înseamnă momentul actual din punct de vedere al energiei, dar să nu cădeţi în păcatul extrem“, a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele al PNL, la Școla politică de vară a Tineretului National Liberal, potrivit Digi24.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro