Răsturnare de situație după descinderea polițiștilor la o ‘adresă greșită’

Polițiștii de la Transporturi au apărut într-o filmare atunci când descind dimineață la o adresă din localitatea Clinceni, Ilfov, ce părea a fi greșită.

Potrivit unei adrese a Primăriei Clinceni, adresa pe care polițiștii o căutau este chiar locația în care au intrat. Funcționarii precizează că la adresa respectivă este doar un singur imobil, în care se pătrunde printr-o singură cale de acces.

Miercuri dimineaţă la ora 05:00 mascaţii au descins la o adresă din Clinceni, judeţul Ilfov. O femeie şi fiica sa au fost trezite din somn, imobilizate de oamenii legii şi ameninţate cu arma. După ce au realizat că au greşit adresa, mascaţii au plecat pur şi simplu fără să îi dea femeii nicio explicaţie.

Unul dintre poliţiştii care apar pe filmare se recomandă a fi comisar-şef la Poliţia Transporturi.

Fiica minoră e proprietarei a povestit pe Facebook:

„Mascaţii ne-au bruscat, ne-au ameninţat cu armele lor, au vrut să ne împuşte câinele care ne păzeşte (şi pe noi: „vă împuşcăm şi pe dumneavoastră dacă nu luaţi câinele”). Mascaţii ne-au abuzat, ne-au traumatizat, apoi au plecat liniştiţi către adresa corectă, certându-ne aspru că e vină noastră deoarece nu avem numărul imobilului scris pe poartă. Probabil aşa au fost de vină şi sărmanii ostatici de la Oneşti. La fel şi biata Alexandra de la Caracal şi mulţi, mulţi alţii”, a scris fiica minoră a femeii abuzate, într-un comentariu pe Facebook.

Comentează pe FACEBOOK