sâmbătă 2 martie 2024

Regele Charles are cancer/ Iohannis: Gândurile noastre se îndreaptă către Majestatea Sa

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu cancer, a anunțat luni Palatul Buckingham într-un comunicat. În acest context, preşedintele Klaus Iohannis afirmă că îi doreşte însănătoşire completă. 

”Gândurile noastre se îndreaptă către Majestatea Sa Regele Charles III şi Familia Regală, precum şi spre poporul Regatului Unit, în aceste momente dificile. Îi dorim Majestăţii Sale însănătoşire completă”, a scris, marţi, pe reţeaua X, Klaus Iohannis.

Nu se ştie ce tip de cancer are regele, care este în vârstă de 75 de ani, dar Palatul spune că nu este vorba de cancer de prostată. Cu puţin mai mult de o săptămână în urmă, regele a fost internat în spital pentru o operaţie de prostată mărită.

Prințul Harry va merge în Marea Britanie, să-și vadă tatăl

Prințul Harry va călători la Castelul Windsor în următoarele zile pentru a-și vedea tatăl.

Nu se știe încă dacă soția lui Harry, Meghan Markle, va zbura în Marea Britanie împreună cu prințul. Nu este clar nici dacă cei doi copii ai cuplului, prințul Archie și prințesa Lilibet, se vor întoarce în Marea Britanie, scrie adevarul.ro.

Președintele Biden s-a declarat „îngrijorat” de Regele Charles al III-lea

Președintele Joe Biden a declarat că este „îngrijorat” de starea regelui Charles al III-lea şi că îl va contacta telefonic, indicând, într-o scurtă declaraţie de presă, că tocmai a aflat despre diagnosticul de cancer al suveranului britanic, notează AFP şi Reuters, scrie Agerpres.

Președintele francez Emmanuel Macron i-a urat însănătoşire grabnică regelui Charles al III-lea

„Gândurile noastre se îndreaptă către poporul britanic”, a scris președintele francez, alăturându-se altor lideri care i-au transmis gânduri pentru recuperare a sănătăţii monarhului englez, care au făcut urări în orele immediate de după anunţul făcut de Palatul Buckingham.

Regele Charles, plin de optimism

Charles al III-lea și medicii săi sunt foarte, foarte optimiști, plini de încredere, potrivit presei britanice. Suveranul Marii Britanii spune că este recunoscător deoarece cancerul său a fost „depistat foarte devreme” și prognosticul său este bun.

„Merge mai departe, dă tot ce poate”,m a spus soția sa Camila.

Aceasta va fi alături de soțul ei tot timpul, dar acesta a insistat să-și continue angajamentele publice. Alți membri ai Familiei Regale vor interveni pentru a-l înlocui pe suveran, inclusiv prințul de Wales (Prințul William), care va reveni mâine la îndatoririle publice, după problemele medicale ale prințesei Kate.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro