luni 17 iunie 2024

Regina Elizabeth a II-a a devenit ”regina ketchupului”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 95 de ani, a devenit ”regina ketchupului”. Aceasta și-a lansat propriile mărci de ketchup şi sos brun, cu ingrediente de la Sandringha.

Produsele vor fi puse în curând la vânzare la 6,99 lire sterline (8,40 euro) sticla, scrie New York Post, conform News.

Ketchupul de roşii este ”ideal la micul dejun sau în orice alt moment al zilei” şi este ”aromat cu curmale, suc de mere şi condimente”. Sosul brun are gustul şi consistenţa unui sos de friptură ”cu oţet şi mirodenii”, potrivit tabloidului The Sun.

Condimentele sunt produse la Sandringham, în Norfolk și conțin ingrediente din zonă. Porţia de 280 de grame costă 6,99 lire sterline (8,40 euro).

”Dacă plătesc 6,99 de lire sterline pe o sticlă de ceva, vreau nişte vin în ea”, declara pentru The Sun un localnic sarcastic.

Nu s-a anunţat încă o dată de lansare a sosurilor.

Palatul Buckingham a lansat și o marcă de gin, preferatul reginei, în 2020. Acesta este preparat din ingredente care provin din grădinile reşedinţei sale din Londra.

Ginul poate fi achiziţionat prin Royal Collection Trust. O sticlă de 700 de mililitri costă aproxmativ 45 de euro.

Potrvit site-ului, acest gin ”potoleşte perfect setea vara” şi se recomandă ”să se toarne o măsură de gin într-un pahar umplut cu gheaţă, să se completeze cu un tonic şi să se decoreze cu o felie de lămâie”.

Se spune că alcoolul este cel căruia regina îi atribuie longevitatea sa.

Elizabeth a II-a ”a îmbătrânit incredibil de bine şi este paradigma sănătăţii şi stării de bine”.  După-amiaza, preferă un ceai Darjeeling, sendvişuri şi brioşe, declară pentru NY Post un cercetător al culturii britanice, Bryan Kozlowski.

”Ea va accepta, de asemenea, o felie de tort. Aşa cum spun dieteticienii, trebuie să te răsfeţi din când în când”.

Potrivit lui Kozlowski, regina bea un gin dimineaţa, apoi un pahar de vin sau şampanie la prânz, iar seara un pahar de vin sau un martini sec.

”Psihologii ar numi-o o băutoare autotranscendentă, dar ea n-ar lăsa asta să-i afecteze cel mai mare scop în viaţă”, declară acesta.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro