vineri 21 iunie 2024

Reorganizare în MAI. Vela: Se reduc posturi de conducere, cu salarii mari

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Marcel Vela consideră că o reorganizare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) va eficientiza activitatea acestei instituţii. Vizate sunt posturi de conducere, cu salarii foarte mari.

„Pot să spun despre ce am discutat cu Jandarmeria, care este de acord să copieze modelul Poliţiei de Frontieră, adică să existe o comandă regională care să aibă în subordine mai multe inspectorate actuale, având în vedere faptul că va fi mai eficientă comunicarea, tot ceea ce ţine de organizare şi de acţiunile operative. Pentru minister va fi bine, pentru că se reduc anumite posturi de conducere, cu salarii foarte mari, rămânând astfel economii financiare pentru alte cheltuieli, cum ar fi dotarea poliţiştilor sau modernizarea unor dotări”, a declarat Vela, luni, în faţa sediului MAI, potrivit Agerpres.

Acesta a mai precizat că, în momentul de față, ei sunt organizați după reforma administrativă din 1968.

„Propunerile venite la Minister vor fi puse pe masă și, împreună cu cei din management, vom trage linie. Voi spune și eu ce gândesc. Dacă spun acum, s-ar putea să influențez”, a mai declarat Marcel Vela.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro