sâmbătă 2 martie 2024

Replici acide între Ghinea și Rafila: ‘Nu fi puturos’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un schimb de replici acid a avut loc, miercuri, între fostul ministru al Proiectelor Europene,  USR-istul Cristian Ghinea, și actualul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila. 

Ghinea îl acuză pe Rafila că îi este „lene” să lucreze la operaţionalizarea agenţiei care ar trebui să construiască spitale – ANDIS şi să definitiveze lista de 25 de spitale din PNRR.

„Le e lene să muncească la asta, Rafila se ocupă să cumpere televizoare în minister”, afirmă el.

Ghinea explică la ce vor fi folosiţi banii pentru asistenţa tehnică din PNRR.

„Rafila, nu fi puturos, pune mâna şi fă spitale! PSD e încurcat de cele 1,7 miliarde de euro din PNRR pentru construcţia de spitale. Se dau de ceasul morţii să găsească scuze şi să inventeze pretexte ca să nu le facă”, adaugă el. 

Replica a venit la scurt timp, ministrul Sănătății afirmând că limbajul reprezentantului USR a lăsat de dorit.

”Am fost surprins, au fost trei reacţii, domnul Voiculescu, domnul Ghinea, doamna Mihăilă, a fost o reacţie concertată. Nu vreau să intru în niciun fel de polemici, am fost surprins, cel puţin din partea domnului Ghinea, limbajul a lăsat de dorit. Mă şi gândeam, nu ştiu de ce m-am gândit la chestiunea cu cei 7 ani de-acasă, dar probabil că am făcut eu un exerciţiu prea intens de gândire în ceea ce îl priveşte pe domnul Ghinea”, a spus ministrul Sănătăţii.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro