duminică 14 iulie 2024

Revoltă în PSD: ‘Dragnea încă are influență. Dialoghează frecvent’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cândva buni prieteni, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă se atacă dur în aceste zile. Fostul premier contraatacă, în urma zvonurilor cu privire la faptul că ar putea să nu mai fie inclus de conducerea partidului pe listele deputaților și senatorilor, pentru alegerile din 6 decembrie 2020. Dăncilă spune că în spatele acestei excluderi stă chiar Liviu Dragnea, iar motivul este faptul că ea nua  fostd e acord cu amnistia și grațierea.

„Sunt persoane din PSD de la Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Drangea. Au discutat să o susțină pe Carmen Dan și Viorica Dăncilă să nu se regăsească pe listă pentru că s-a opus amnistiei și grațierii. Încă mai are Liviu Dragnea la Teleorman influență. A vorbit cu anumiți lideri pentru a nu mă regăsi pe listele pentru parlamentare. Eu acum aștept decizia conducerii PSD, iar dacă conducerea va considera că este posibil să candidez la un alt județ voi face acest pas”, a declarat fostul premier pentru Digi24.

Viorica Dăncilă spune că trebuie să se regăsească pe listele PSD pentru parlamentare din trei motive: este un om integru, a avut rezultate ca premier, iar PSD trebuie să fie unit.

„Consider că aduc un plus pe listele PSD”, a mai spus Dăncilă.

Și alte nume grele au fost ‘executate’ în PSD. Spre exemplu, Carmen Dan, Marian Oprisan, Liviu Plesoianu, Nicolae Badalau, Catalin Rădulescu, Eugen Nicolicea sau Florin Iordache.

 

 

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro