vineri 21 iunie 2024

Român arestat în Spania, după ce a agresat o jurnalistă, în direct, la TV (VIDEO)

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

UPDATE 15 septembrie – Românul care a pipăit o jurnalistă, în Spania, a fost eliberat. Decizia magistratului de a elibera românul în vârstă de 25 de ani a generat ample dezbateri în Spania. Eliberarea a avut loc pe motiv că nu a existat „o situație de risc, urgență, violență sau intimidare față de victimă, pe care nu o cunoștea la momentul evenimentelor”.

Stirea initiala

Un tânăr român a fost arestat la Madrid după ce a agresat sexual o jurnalistă care transmite în direct, la TV. 

Isa Balado relata în direct, de pe o stradă din capitala Spaniei, despre cazul unor comercianți arestați pentru că ar fi bătut un hoț care a încercat să-i jefuiască. În timpul transmisiunii, din spatele ei s-a apropiat un bărbat care a atins-o cu mâna pe fund și a întrebat-o de la ce post TV este, relatează Euronews.

Colegul din studio a observat totul și a intervenit: „Isa, scuză-mă că te întrerup, tocmai ți-a atins fundul?”, a întrebat-o acesta. El i-a cerut să-l aducă pe agresor în fața camerei: „Pune-l pe idiotul ăsta în direct”.

„Nu sunt doar eu, i s-a întâmplat fiecărei femei pe lângă care trecea”, a relatat jurnalista.

Balado l-a înfruntat apoi pe agresor.

La început, cetățeanul român în vârstă de 25 de ani a râs și a negat că ar fi făcut ceva greșit, apoi și-a cerut scuze și s-a uitat fix la ea în timp ce jurnalista îl implora să o lase să își facă treaba.

Poliția din Madrid, anunțată de producătorii emisiunii, l-au arestat pentru agresiune sexuală. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro