duminică 10 decembrie 2023

Românii au golit rafturile cu făină și ulei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Panicați de o posibilă criză alimentră, românii au golit rafturile cu făină, zahăr și ulei.

O astfel de situație a fost semnalată în Iași. Oamenii au ieșit să facă provizii și au aglomerat supermarketurile din, iar marii retaileri restricționează cantitățile ce pot fi achiziționate, potrivit bzi.ro.

Vânzarea acestui produs este limitată la maximum 2 baxuri, pe client! Mulțumim pentru înțelegere!” și mesajul „Vânzarea produselor din categoriile făină/mălai/conserve legume/paste/săpun este limitată la maximum două baxuri, pe bonul fiscal”, informează un magazin.

Potrivit sursei citate, angajații spun că oamenii reacționează în acest fel pentru că „e pandemie”.

„E pandemie și oamenii trebuie să aibă ce mânca, de asta trebuie să se cumpere mai puține cantități. Mai vin și patronii de la magazinele din cartier care cumpără cantități mari și e o problemă asta, că ei vând la prețuri mari. De aceea s-a limitat cantitatea”, spune unul dintre angajații unui magazin.

Într-un alt magazin apare un alt mesaj: „Din dorința de a asigura produse de bază tuturor clienților noștri, limităm achiziția acestui produs la 6 kilograme pe fiecare bon fiscal”.

Probleme cu stocurile sunt și în București sau Timiș.

Probleme cu marfa la raft au fost și în 2020, înainte ca România să intre în carantină. Oamenii au golit rafturile, în special cu produsele de bază: făină, drojdie, zahăr.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro