joi 7 decembrie 2023

Rusia vrea să negocieze cu Ucraina

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Adjunctul ministrului rus de externe, Serghey Vershinin, spune că Rusia este pregătită pentru negocieri cu Ucraina. Acest lucru va fi posibil fără condiții prealabile, a declarat acesta pentru presa de stat.

„Da, potrivit clasicilor, orice ostilități se termină în discuții și, firește, așa cum am spus mai înainte, vom fi pregătiți pentru astfel de discuții, dar numai dacă acestea sunt discuții fără condiții prealabile, discuții care s-ar baza pe cele existente, pe realitate”.

Potrivit acestuia, nu Ucraina, ci SUA și UE ar trebui să ia decizia cu privire la discuțiile cu Rusia. Acesta crede că deciziile sunt luate în alte capitale, Washington și Bruxelles și nu la Kiev. 

Moscova a spus mereu că este pregătită să negocieze cu toate părțile implicate în războiul din Ucraina. Totuși, Kievul și aliații săi au refuzat să se angajeze în discuții.

În timp ce Kremlinul a spus că va lupta până când toate obiectivele sale vor fi atinse,  Ucraina a spus că nu se va odihni până când fiecare soldat rus va fi expulzat de pe întreg teritoriul său.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro