luni 17 iunie 2024

S-a căsătorit cu pisica pentru a nu fi evacuată din casă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O femeie s-a căsătorit cu pisica ei, în cadrul unei ceremonii oficiată de un pastor în Marea Britanie. Protagonistele au fost Deborah Hodge, în vârstă de 49 de ani și pisica India.

Femeia a explicat pentru publicația britanică „The Sun” că prin acest gest proprietarul locuinței nu o mai poate evacua sau obliga să renunțe la pisica fără de care nu poate trăi”, arată sursa citată.

De-a lungul timpului, femeia a fost forțată de proprietari să renunțe la doi câini Husky și la o altă pisică. Gândul ca o va pierde și pe India a făcut-o să recurgă la acest gest neobișnuit.

„Nu pot trăi fără India. Mă face fericită cu adevărat, este atât de prietenoasă și uimitoare. Ea este cel mai important lucru din viața mea, după copiii mei”.

Deborah și-a pierdut slujba luna trecută. Femeii îi este teamă că ar putea fi evacuată din casa din Sidcup, din sud-estul Londrei.

La căsătoria oficiată într-un parc, alături de Deborah a fost un grup de prieteni.

„Ei cred că am luat-o razna, însă am petrecut însă o zi minunată. Copiii mei n-au fost de față, cred că mami și-a pierdut mințile”.

Deborah Hodge are un mesaj pentru proprietarii apartamentului unde locuiește. Ea le transmite că nu va sta niciodată separată de pisică.

Femeia o are pe India din 2017.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro