joi 7 decembrie 2023

S-a răzbunat că nu l-au lasat să intre fără mască

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Pentru că nu a fost lăsat să intre în bancă fără mască de protecție, un milionar din China a decis să se răzbune. Bărbatul și-a retras economiile. Mai mult, el a cerut ca banii (aproape 800.000 de dolari) să fie numărați manual.

Bărbatul activează pe rețelel de socializare sub denumirea de Sunwear. Bărbatul a povestit pe pagina sa că în data de 16 octombrie a retras aproximativ cinci milioane de yuani chinezești (780.000 de dolari americani) cash, de la Banca din Shanghai. Acesta a fost dezamăgit de modul în care a fost tratat de agenții de pază, care au avut o „atitudine îngrozitoare” față de el, potrivit Insider.

Bărbatul a scos suma maximă care poate fi retrasă într-o zi. Conform spuselor acestuia,  plănuiește să își mute toți banii la alte bănci. Nu se știe dacă de atunci a mai revenit să retragă și restul banilor.

Bărbatul le-a cerut angajaților băncii să numere manual cei cinci milioane de yuani. Operațiune a durat două ore.

Reprezentanții băncii au transmis că bărbatul a decis să își retragă banii în urma unui conflict cu agenții de securitate. Conflictul a fost declanșat când agenții de pază nu i-au permis bărbatului accesul în bancă deoarece nu avea mască de protecție.

Sunwear a precizat  că a uitat să își ia masca și că le-a cerut angajaților băncii să îi furnizeze una sau să îl îndrume către un magazin de unde poate cumpăra.

Bărbatul a postat pe rețelele de socializare imaginile cu grămezile de bani.

Potrivit LadBible, după acest eveniment, numărul urmăritorilor săi a crescut ajungând la 1,8 milioane de oameni.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro