vineri 21 iunie 2024

Scandal în AUR: M-a ameninţat că o să fiu călcat de o maşină

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Scandal în AUR. Deputatul care a candidat împotriva lui George Simion la șefia Alianței pentru Unirea Românilor, duminică, acuză că a fost amenințat cu moartea. Deputatul Dănuţ Aelenei și-a anunțat, amrți, demisia din partid șia  spus că a cerut protecţia instituţiilor statului, afirmând că „am fost ameninţat că o să fiu călcat de o maşină”.

Este cel de-al doilea deputat care părăsește partidul, după ce în urmă cu o zi Nicolae Roman și-a anunțat adeziunea la partidul înființat de Liviu Dragnea.

„Nu poţi să conduci o ţară, domnule Simion, dacă în interiorul partidului tău faci lucruri ilegale şi nestatutare. La Constanţa există un număr de 18 înregistrări luate în mod ilegal parlamentarilor AUR, înregistrări transmise, tolerate şi folosite împotriva mea tocmai de conducerea de partid. (…)

În ultimele zile am fost ameninţat verbal că o să fiu călcat de o maşină, dar nu pot demonstra acest lucru. Chiar astăzi asupra mea şi soţiei a avut loc o încercare de atentat pentru care am dovezi.

Drept urmare, în calitate de demnitar român, cer protecţia instituţiilor de specialitate pentru mine şi familia mea, într-un interval de 24 de ore. (…) Din acest moment, îmi voi desfăşura activitatea ca deputat neafiliat în Circumscripţia electorală nr. 14 Constanţa”, a declarat Aelenei.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro