Scandal în USR-PLUS. Ce îi cere Barna lui Voiculescu

Un nou scandal a izbucnit în alianța USR-PLUS. Vicepremierul Dan Barna a adresat o serie de critici la adresa consilierului ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Reacția lui Barna vine după ce Ștefan Voinea a contestat măsura privind închiderea magazinelor de la ora 18.00.

Amintim că Voinea este consilierul care a publicat datele cu privire la centrele de vaccinarea, gest care a generat dispute în Guvern.

Respectivul consilier face, din păcate pentru dânsul, o eroare de logică de clasa a noua. El spune că „din studiile pe care le-am consultat, nu am o analiză a acestei măsuri, prin urmare măsura nu funcţionează”. E o eroare de logică de clasa a noua. N-am dat clar o concluzie, după părerea mea.” a spus Dan Barna, la Digi24.

Întrebat dacă mai e consilier Ştefan Voinea, vicepremierul a răspuns: „În momentul acesta, aştept decizia colegului meu Vlad Voiculescu despre acest aspect. Am avut aseară o discuţie cu el exact pe acest subiect”.

De altfel, liderul USR i-a cerut lui Vlad Voculescu să țpoarte o discuţie cu respectivul consilierȚ și spune că așteaptă să vadă rezultatul.

Comentează pe FACEBOOK