vineri 14 iunie 2024

Christian Ciocan, prins fără ITP, RCA și pe ‘interzis’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Comisarul-șef Christian Ciocan, director în cadrul Ministerului de interne a fost prins încălcând 7 prevederi legale. Ciocan a fost oprit de o patrulă de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție din București, care a constatat că directorul  Unității de Politici Publice din MAI mergea pe sens interzis, nu avea ITP, nu avea asigurare, îi lipsea o plăcuță de înmatriculare și nu avea actele la el.

Supărat de îndrăzneala agenților, Ciocan a făcut scandal mostru la secția de poliție.

Discuție polițist-Cristian Ciocan:

– Ați intrat pe interzis. 
– Haide, că deja… Suntem colegi? 
– Nu suntem colegi, sunteți un contravenient. 
– Bă băieți, dacă nu înțelegeți regulile de circulație, lăsați-vă de meserie!

Totul a fost prezentat de pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

„Atitudinea și comportamentul manifestat de Ciocan au fost scandaloase, mai ales pentru poziția pe care o ocupă, recurgând la amenințări și intimidări la adresa agenților, și chiar i-a jignit afirmând că nu cunosc legea.

Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor. Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului.
Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reținută plăcuța cu numărul de înmatriculare și i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile .

Îi felicităm pe colegii Secției 4, pentru că nu au cedat presiunilor lui Ciocan, care le-a adresat o serie de jigniri, afirmând inclusiv faptul că nu înțelege cum își permit niște agenți să îl amendeze și să îi țină morală. Acest incident este dovada vie că vremurile se schimbă în sistem iar legea este aplicată indiferent că vorbim despre cms. șef Ciocan sau despre un simplu cetățean.

Aștetăm cu mare interes reacția MAI cu privire la acest comportament de cea mai joasă speță manifestat. Rușine Christian Ciocan!”, scrie Sindicatul Europol.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro