Scandal PSD-PNL: Rudele lui Tătaru, plantate la minister

Scandal PSD-PNL: Rudele lui Tătaru, plantate la minister

E scandal mare pe scena politică. PSD acuză că rudele ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru ”au fost plantate pe salarii nesimţite, în curtea propriului minister”. La rândul lor, PNL-iștii contraatacă. Liberalii califică afirmaţiile drept ”snoave scrise în buncărele ideologice socialiste”, susţinând că un tun” financiar duce la o firmă în care e implicată “famiglia” PSD prin dr. Streinu Cercel.

Caracatiţa PNL sufocă toată România! După neamurile lui Grindă, un alt mare “familist” pe banii românilor este ministrul Sănătaţii, Nelu Tătaru. Măştile vândute la suprapreţ şi fără bon fiscal, prin farmacia soţiei, au fost doar primul pas. Apoi a urmat… tot neamul! Cu maxim tupeu, rudele lui Tătaru au fost plantate pe salarii nesimţite, în curtea propriului minister! Între timp, lipsesc în continuare medicamente esenţiale, spitalele sunt închise pentru bolnavii cronici, dar ministrul Sănătaţii este liniştit: întreaga famiglie s-a conectat la banii publici. La PNL, pandemia sporeşte cumetria”, a scris PSD pe pagina de Facebook, postând şi imagini legate de numirile la Antibiotice Iaşi pe care i le impută ministrului Tătaru.

Caracatița PNL sufocă toată #România!

Caracatița PNL sufocă toată #România! După neamurile lui Grindă, un alt mare “familist” pe banii românilor este ministrul Sănătații, Nelu Tătaru. Măștile vândute la suprapreț și fără bon fiscal, prin farmacia soției, au fost doar primul pas. Apoi a urmat… tot neamul! Cu maxim tupeu, rudele lui Tătaru au fost plantate pe salarii nesimțite, în curtea propriului minister! Între timp, lipsesc în continuare medicamente esențiale, spitalele sunt închise pentru bolnavii cronici, dar ministrul Sănătații este liniștit: întreaga 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒈𝒍𝒊𝒆 s-a conectat la banii publici. La PNL, pandemia sporește cumetria.#pandemiasporeștecumetria#jesuisMIHAELA#GuvernațiNUmaiFURAȚI#caracatițaPNL#famigliaPNL

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 28 mai 2020

 

În replică, liderul deputaţilor PNL Florin Roman îi acuză pe social-democraţi că îi inventează povești. El susţine că aleşii locali ai PSD controlează majoritatea spitalelor din România. Iar primul “tun” financiar duce la o firma în care este implicată “famiglia” PSD prin dr. Streinu Cercel. 

Totodată, Roman anunţă că va depune o iniţiativă legislativă prin care propune ca cei aflaţi în managementul unităţilor medicale să nu mai poată ocupa aceste posturi, dacă sunt membri în conducerea unui partid politic, la nivel local sau central.

Angajamentul nostru ferm este să oprim depolitizarea sănătăţii, marca PSD. Managerii spitalelor sa fie profesionişti, nu politruci de partid. Aştept ca aceasta iniţiativa să fie susţinută şi de PSD Să avem un moment zero al oricărei intervenţii politice în sănătate. Doar aşa putem avea un sistem medical credibil şi puternic”, conchide Roman.

Comentează pe FACEBOOK