sâmbătă 22 iunie 2024

Scandal și spectacol grobian în USR Diaspora

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ceea ce se întâmplă în aceste zile în organizațiile USR din țară și Diaspora întrece orice imaginație. Scandalurile se țin lanț. Săptămânile trecute a fost circ la USR Iași, cu acuzații de fraude financiare.
Acum, într-un material publicat de colegii de la Epoch Times, găsim relatări despre 2 membri USR Marea Britanie ce au fost dați afară din partid, pentru că au avut „tupeul” de a-l contesta pe noul lor șef politic. Aceștia au făcut publice o serie de înregistrări cu vicepreședintele UK, un anume Alexandru Mesteru, în care acesta dansează lasciv, la bustul gol și în lenjerie intimă. Nu acestea erau însă motivele pentru care îl contestau colegii pe partid pe acesta, ci CV-ul său, background-ul de partid și calitățile acestuia de lider.

Aceasta este una dintre filmările repuse pe tapet de gruparea celor demiși. Restul argumentelor lor le găsiți în articolul de mai jos:

https://epochtimes-romania.com/news/cazul-socant-din-usr-diaspora-dezvaluirea-unor-filmulete-incendiare-cu-unul-dintre-lideri-duce-la-excluderi–323446

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro