Scandalos: Romprest ridică gunoiul doar selectiv

Războiul gunoaielor din sectorul 1 este departe de a se fi terminat. Pe de-o parte, primarul Clotilde Armand își pune ambiția să nu plătească serviciile facturate de compania de salubritate, deși are un contract care o obligă.  De partea cealaltă, și cei de la Romprest joacă murdar.
Jurnalist.ro vă prezintă în exclusivitate imagini cu modul în care compania de salubritate a înțeles să asigure ridicarea deșeurilor menajere, într-o ultimă tentativă de reconciliere:

După cum vedeți, omul de la Romprest alege la întâmplare o singură pubelă din cele 3 scoase la poartă la acea adresă.  În filmare apare și masina de ridicare, ce se afla pe acea stradă.  Era extrem de simplu pentru aceștia să ridice întreaga cantitate de gunoi, dacă tot se aflau acolo. Au ales să ia doar o treime..
Toate aceste șicane și încăpățânați sunt doar mizerii pe care le suportă locuitorii sectorului 1, unitatea administrativ-teritorială cu cel mai mare buget din București. Primarul a fost incapabil să găsească o soluție de rezolvare, însă se încăpățânează să nu negocieze nimic cu Romprest. Ceilalți fac tot ce ține de ei pentru a-i pune primarului locuitorii în cap. Rezultatele se văd.
Tot ce a putut să facă până acum primarul Clotilde Armand a fost să inventeze povești ridicole despre agresori imaginari. Istoria sa cu atacatorul de la semafor, pe care a înmormântat-o imediat ce a fost demascata că e o pură invenție, face și acum subiectul unor glume în toată poliția română..

Comentează pe FACEBOOK