Sectorul 5: Un bărbat a tras cu pistolul înspre copiii din fața blocului

Sectorul 5: Un bărbat a tras cu pistolul înspre copiii din fața blocului

Un bărbat din Sectorul 5 a tras cu pistolul pentru că l-a deranjat zgomotul făcut de copiii care se jucau pe stradă. Cetățeanul agresiv are 35 de ani și a fost reținut, joi, de polițiști.

„În baza informaţiilor obţinute a fost depistat un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri şi ulterior reţinut. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, ar fi executat focul de armă cu pistolul, deranjat de zgomotul produs de copiii care se aflau pe stradă. Tot din cercetări s-a stabilit că pistolul pe care bărbatul l-ar fi folosit este unul neletal, cu gaze, supus autorizării şi este deţinut în mod ilegal de către bănuit. Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor”, precizează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Nu cu mult timp în urmă, în data de 9 iulie 2020, edilul daniel Flroea se lăuda că păstorește cel mai sigur sector din Capitală.

„Din 2016 şi până acum, Sectorul 5 este cel mai sigur sector din Bucureşti, conform statisticilor Poliţiei Naţionale. La jumătate faţă de Sectorul 3, ca rată a infracţionalităţii, şi la egalitate cu Cluj şi Braşov. Pentru mine, e un motiv de mare mândrie. Am reuşit prin programele implementate să fac asta pentru siguranţa cetăţeanului. Ştiţi ce mândru sunt? E o pată de pe obrazul sectorului pe care am spălat-o!”, a declarat Daniel Florea pentru DC NEWS.

 

Comentează pe FACEBOOK