joi 7 decembrie 2023

Sectorul 4 îmbracă straie de sărbătoare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sectorul 4 îmbracă în acest weekend hainele de sărbători. Luminițele se vor aprinde în ajun de Moș Nicolae. Milioane de beculețe colorate, ghirlande și figurine tridimensionale vesele vor împodobi străzile, bulevardele și intersecțiile din sector spre bucuria celor mici, dar și celor mari.

Astfel, cele mai circulate artere – Bd.Alexandru Obregia, Bd.Constantin Brâncoveanu, Bd. Tineretului, Bd. Gheorghe Șincai, Bd. Metalurgiei, Șoseaua Olteniței, Șoseaua Berceni, Calea Văcărești și strada Turnu Măgurele au fost decorate din timp cu perdele luminoase în așteptarea sărbătorilor de iarnă.

Pentru a completa decorul de sărbătoare, împodobite au fost și principalele intersecții, precum Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului – Văcărești și Apărătorii Patriei.

Este pentru al doilea an la rând în care sărbătorile de iarnă ne găsesc într-un context special, generat de pandemia de Covid-19 care ne-a pus pe toți la grea încercare. Însă, din toate acestea am învățat că doar uniți putem trece peste orice. Fie ca aceste sărbători să aducă în sufletul nostru putere, încredere și speranță că totul va fi bine. Cu aceste gânduri vă doresc să petreceți sărbătorile, alături de familie și de cei dragi”, a declarat Daniel Baluță, Primarul Sectorului 4.

Instalațiile vor fi aprinse duminică, 5 decembrie a.c., în ajun de Moș Nicolae și vor lumina Sectorul 4 până la începutul lunii Ianuarie.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro