marți 28 noiembrie 2023

Șeful ANAF: Facem să plângă o tanti care vinde pătrunjel și uităm de TIR-uri

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Ovidiu Heiuş, a afirmat, vineri, că trebuie direcţionate controalele acolo unde este marea evaziune fiscală și că nu mai vrea ca cineva să reclame că ANAF s-a dus și a făcut o tanti care vindea pătrunjel la colțul străzii să plângă.

De asemenea, a precizat că nu mai vrea ca ANAF să închidă ochii când este adus „TIR-ul încărcat cu marfă adusă de nu știu de unde sau nu se duce în piața de flori când se descarcă TIR-urile întregi, dar te duci dimineața sau la prânz la cineva care vinde trei lalele, dar ai uitat să-l prinzi pe ăla care a adus 3 TIR-uri de lalele”, scrie Hotnews.

La numărul de telefon (0723.568.179) pentru sesizarea abuzurilor ANAF au fost peste 100 de apeluri.

„La orice oră din zi și din noapte la acel număr de telefon se răspunde. Înregistrăm toate petițiile lor, le luăm în lucru, le răspundem, le trimitem. Sunt unele la care răspundem pe loc pentru că sunt de asemenea natură. Sunt altele la care răspundem a doua zi și sunt unele care efectiv sunt transmise spre direcțiile de specialitate și li se dă răspunsul care trebuie. Recomand să fie folosit pentru motivul pentru care a fost gândit”, a mai spus Lucian Heiuș.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro