luni 17 iunie 2024

Șeful CJ Hunedoara, pacient sub acoperire la UPU: Am fost ignorat

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

După mai multe sesizări ale pacienților, președintele Consiliului Județean Hunedoara s-a dat drept bolnav pentru a vedea cum este tratat de personalul din cadrul UPU a Spitalului Județean Deva.  Nistor Laurențiu povestește că nu a fost băgat în seamă de cadrele medicale, în ciuda faptului că le-a spus că se simte rău. Președintele CJ Hunedoara a fost nevoit să aștepte pe holuri timp de 45 de minute.

 „Mesajul meu pentru personalul UPU este clar: ori își schimbă comportamentul, ori pleacă acasă!”, a transmis Nistor apoi.

Nistor a mers ulterior într-un birou, să discute cu cele două angajate care erau pe hol și despre care spune că timp de aproape o oră nu l-au întrebat nimic, și le-a spus că va lua ”cele mai drastice măsuri”, conform unui video din momentul discuției, care a fost publicat pe rețeaua de socializare.

”Din păcate, ajuns la UPU, majoritatea sesizărilor s-au confirmat. „Pacientul” Nistor a primit același tratament: 45 de minute în care, deși le-am spus asistentelor că mă simt foarte rău și nu pot merge să-mi fac singur fișa de internare, nimeni nu m-a luat în seamă. Această abordare trebuie să înceteze! Nu este posibil ca pacienții care ajung la „Urgență” să fie tratați în acest fel. Mesajul meu pentru personalul UPU este clar: ori își schimbă comportamentul, ori pleacă acasă! Spitalul Județean are o echipă managerială răspunzătoare pentru ce se întâmplă în toate secțiile, iar Urgența este poarta de intrare. Trebuie luate măsuri disciplinare legale împotriva celor care continuă să aibă atitudine nepotrivită față de pacienți”, a scris Laurențiu Nistor pe Facebook.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro