duminică 14 iulie 2024

Sfârșitul povestii Vatman vs BMW

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Concluzii la rece în circul vatman vs meltean cu BMW: nivelul a coborât mult sub limită! Doi scelerati ce n-ar mai trebui lăsați pe străzi cu mijloace de transport. Părerea mea…

Un meltean neinspirat

Știu, mai tot românul și-a făcut până acum un favorit și a auzit de celebrul caz de pe linia tramvaiului 32. Cu riscul de a nu fi popular, va spun părerea mea: vorbim de două personaje ce n-ar mai trebui sa conducă altceva decât bicicleta. Poate si aia e mult. Să mă explic:

❗Melteanul cu BMW este de o nesimțire crasă în trafic. Intra pe linia tramvaiului, deși la semafor erau doar 4 (patru!!) mașini în față. Are o stranie durere în cot (să nu zic altfel) când este claxonat de tramvai să se miște. O putea face chiar și în fața celorlalți șoferi, care așteptau disciplinat în coloană. Mai mult, chiar și când pleacă de pe loc, o face agale, că doar el e Melteanul cu BMW.
Limbajul de după accident e la fel de sugestiv. Agresivitatea, nu mai zic. Lovește de mai multe ori tramvaiul, de parcă bucata aceea de fier, aparținând primăriei Capitalei, i-a făcut lui mașina franjuri de capul ei…
– Gândiți-vă că acel animal ar fi făcut la fel, dacă mașina sa ar fi fost tamponată involuntar de o mamă cu 2 copii în spate. Sunt convins de asta..
❗Vatmanul neînfricat este fix de pe strada melteanului. Are exact același vocabular și au exact aceeași școală: școala vieții, cum le place lor să spună. Stă la fel de bine la mizerii lexicale și nu se poate abține nici măcar știind că se filmează…
Intenția sa de a lovi masina de pe șine este evidentă. La fel va trebui sa fie și încadrarea politiei la „distrugere” . El lovește mașina premeditat, fără să știe că în ea era un meltean. Putea fi aceeași mamă cu 2 copii, aflată în ziua în care nu are chef să stea în coloană. Din câte știu eu, prin Codul Rutier, poliția sancționează nestatul în coloană. Propun să introducem și sancțiunea călcatului de către tramvai cu bună știință. Măcar să fie clară!

În final, vă fac o mărturisire. Deși evit tramvaiul pe cât pot, fie doar pt că e mare, mi s-a întâmplat sa fiu prins pe linia lui, mai ales la virajele de stânga. Probabil și vouă. Fără să fii meltean, pur și simplu nu ai ce face în jungla Capitalei. Din 10 cazuri, cel puțin 5-6 vatmani mă claxonau ca descreieratii. Le promit că rezolv instantaneu, imediat ce inventează ăștia teleportarea. Altfel e greu să iei în spate o tonă și ceva, ca să ii faci loc. Până atunci însă, ii sugerez individului pe nume Crăci, actual director STB (ex RATB) să își trimită subordonații mai des la controale psihologice. Sigur nu le va strica….

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro