sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Și-a înscenat moartea să afle cine plânge după el

CITEȘTE ȘI:

spot_img

Un bărbat din Brazilia, Baltazar Lemos, director de pompe funebre și-a înscenat propria moartea. Motivul: a vrut să vadă cine îl va plânge la slujba de înmormântare. Familia și apropiații bărbatului au criticat gestul. 

Bărbatului i-a venit ideea după ce a participat la o slujbă și a văzut că doar două persoane au fost prezente pentru a-l duce pe răposat pe ultimul drum, scrie Mirror.

Această situație l-a făcut să ticluiască un plan elaborat, care i-a indignat pe apropiații săi.

În prima fază a postat pe Facebook o fotografie cu el în fața spitalului Albert Einstein din Sao Paulo. A doua zi, a apărut o fotografie însoțită de un mesaj în care era anunțată moartea sa.

„În această după-amiază tristă, Baltazar Lemos ne-a părăsit. Mai multe informații vor fi anunțate în curând”, se arată în postare.

Șocul a fost imens pentru că prietenii și familia știau că se simte bine.

Înmormântarea a avut loc la o capelă din Curitiba, Brazilia. Detaliile despre slujbă au fost anunțate pe pagina sa de Facebook.

În cadrul ceremoniei, o mulțime de oameni plângeau și își tamponau ochii cu batiste.

Surpriza a venit când un bărbat cu un hanorac argintiu a ieșit pe ușa din spate, iar mulțimea uluită l-a identificat ca fiind Lemos.

„Am susținut 889 de ceremonii de adio în ultimii doi ani și la unele ceremonii au fost două persoane, la altele au fost 500 de persoane. Am vrut să știu cine va veni la ceremonia mea”, a explicat b[rbatul gestul.

Cei prezenți au fost mai mult decât șocați.

„Îmi doresc foarte mult să-l omor. Îmi place acest idiot mult, însă nu se face așa ceva. Sunt șocat, aproape că am făcut infarct. Avea prieteni de pe Facebook care au ajuns la spital. Când îl văd, primul lucru pe care îl voi face este să-i dau o palmă, asta dacă nu-i zdrobesc capul cu o sticlă de șampanie”, a spus un apropiat al bărbatului.

Sursă foto: Facebook

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro