sâmbătă 20 iulie 2024

Șmecherii României au confiscat barajul Strejești

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Imagini incredibile ne-au venit tocmai din județul Olt, acolo unde un baraj ce ar fi trebuit să fie gestionat de către o filială a companiei Hidroelectrica a fost luat pe persoană fizică de șmecherii din județ. Aceștia din urmă și-ai construit în zona de protecție a barajului un soi de sat de vacanță. Tot acolo operează nestingherită o balastieră, deși legea este cât se poate de clară în ceea ce privește interzicerea acestui lucru.

 

Barajul cu pricina se numește Strejești și este amplasat pe drumul ce leagă orașele Drăgășani și Slatina. Pe zona de coronament a barajului sunt lăsate zilnic să treacă mașini de mare tonaj, precum și limuzinele de lux ale celor ce au construit acolo. Nu același lucru se întâmplă cu pescarii amatori, cărora li s-a spus din capul locului că nu pot avea acces cu mașina în zonă. Măsura împotriva ultimilor are ca scop însă ținerea departe de ochii curioșilor a construcțiilor ilegale ridicate acolo.

Prezent într-o ediție a emisiunii Selectiv cu Dan Bucura, actualul comisar general al Gărzii de Mediu a promis în direct că va demara un control cu privire la ceea ce se întâmplă la Strejești. Rămâne de văzut dacă instituția sa va mai putea face ceva împotriva celor ce au construit în acea zonă, punând în pericol infrastructura barajului și digul din vecinătate. Așa cum am spus, imaginile vorbesc de la sine..

Mai jos aveți din reacția șefului de la Garda de Mediu, din emisiunea de pe postul B1TV, de la minutul 28:20

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro