sâmbătă 20 iulie 2024

Șoșoacă a blocat contul Senatului României pe Youtube

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Intervențiile antivacciniste ale senatoarei Diana Șoșoacă au dus la blocarea canalului de YouTube a Senatului României. În acest moment pe  pagină Camerei superioare a Parlamentului României nu vor mai putea fi postate transmisii live.

Contul oficial de pe YouTube al Senatului este suspendat pe o perioadă de 7 zile. Acum, pe această pagină pot fi vizionate numai înregistrările postate deja.

Youtube avertizase încă din luna aprilie ca pagina va fi inchisă, dacă mesajele care instigă la nepurtarea măştii vor continua.

„Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului”, spunea în luna aprilie președinta Comisiei Juridice a Senatului, Iulia Scântei.

Diana Șoșoacă a intrat de curând în atenția procurorilor. Aceasta a blocat echipa mobilă care urma să vaccineze 12 persoane netransportabile din localitatea ieșeană Răchiteni. Parchetul General a deschis dosar penal în urma acestor evenimente. Contactată de Libertatea, senatoarea a declarat că a intervenit la rugămintea sătenilor.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro