vineri 14 iunie 2024

Stenograme din şedinţa PNL: „Se rupe hamul ori moare calul!”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Europarlamentarul PNL Vasile Blaga i-a cerut președintelui Nicolae Ciucă să se ia o decizie tranșantă cu privire la comasarea alegerilor, arată stenograme din ședință, publicate de Antena 3 CNN.  Din discuțiile tăioase reiese că vom avea zile separate pentru alegeri.Vorbim, pe lângă cele pentru Parlamentul European, de parlamentarele naţionale, prezidenţiale şi locale. O nouă şedinţă pe acest subiect ar urma să aibă loc vineri.

„Domnule preşedinte, Blaga sunt. Cred că este absolut obligatoriu să amânăm. Pentru că avem cu totul altă abordare vizavi de ce ne aşteaptă ca şi campanie după chestia asta. Nu putem să chemăm 1.000 de oameni să le spunem că doar fuzionăm, ceea ce e un lucru foarte bun, cu ALDE, dar trebuie să dăm mesajul pe întregul arc.

Domnule preşedinte, o să râdeţi. E albă sau neagră. Se rupe hamul ori moare calul. Asta este vorba, am trecut prin asta şi am câştigat de fiecare dată”.

Nicolae Ciucă: „Absolut, absolut sunt de acord să am avut o reacţie similară şi de la întânirea pe care am avut-o astăzi cu primarii care au fost prezenţi la întâlnire. Să stiţi că oamenii se mobilizează şi decizia noastră aşa… să iasă”.

Florin Cîţu: „Domnule preşedinte, un vot împotrivă. Eu cred că era momentul să avem Consiliu Naţional să discutăm exact ce facem în coaliţie deci un vot împotrivă”.

Nicolae Ciucă: „A rămas să ne mai vedem încă o dată vineri şi existând probabilitatea că nici vineri să nu se închidă, oricum nu ne mai putem duce mai mult de săptămâna viitoare când se iese din termenul legal pentru reglementarea calendarului. Propunerea noastră este să analizăm amânarea Consiliului Naţional pentru momentul în care avem decizia în coaliţie.”

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro