marți 6 iunie 2023

Taberele din PNL se luptă pe ministerul de Interne

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

E o armonie în PNL,  nevoie mare! Ai zice că toți trag la aceeași căruță, direcția fiind bunăstarea României.  În realitate,  mulți dintre foștii și actualii miniștri sunt la cuțite și nu își urmăresc decât propriile interese. O anchetă Libertatea scoate la iveală disperarea fostului ministru,  Marcel Vela,  de a-și planta niște oameni la Interne,  fix înainte să se instaleze Lucian Bode.

Astăzi,  pe 1 ianuarie 2021, la ora 11, era programat un interviu de angajare la MAI. Decizia aceasra a fost luată cu câteva zile înainte de Crăciun,  adică atunci când Marcel Vela afla că va fi pe făraș în noua guvernare. Posturile pe care Vela le voia scoase la concurs erau unele cu miză mare: director DGIPI (fosta doi și-un sfert) sau DGA. Adică posturi în care Vela nu a fost în stare în acest an de mandat să își pună oamenii,  iar venirea lui Bode îi încurca definitiv planurile.

Un alt scenariu este acela că aceste aranjamente de ultim moment ar fi opera altor personaje cheie din ministerul de Interne  acelea care au condus cu adevărat ministerul în această perioadă.  Sunt voci care susțin că Vela a fost de fapt un ficus în MAI, adevărații decidenți fiind sub el.

Citiți aici întreaga poveste legată de interviurile care ar fi trebuit să aibă loc: https://www.libertatea.ro/stiri/in-graba-de-a-scoate-la-concurs-10-posturi-cheie-mai-a-fixat-gresit-un-interviu-chiar-azi-pe-1-ianuarie-la-ora-11-eroare-3356134

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro