luni 25 septembrie 2023

Tătaru: Alegeri locale în 2 zile / Ce se întâmplă cu elevii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, luni, în contextul creșterii numărului de noi cazuri de Covid-19, că dacă situaţia o va impune se va putea ajunge şi la carantinarea anumitor zone.

El a spus că există focare de COVID-19 în spitale – cum este la Galaţi – şi este nevoie de aceste adaptări pentru ca spitalele să funcţioneze, în plus trebuie găsite cadre medicale pentru spitalele care nu funcţionează în acest moment, cum este cel din Mioveni, Argeş.

Tătaru a mai spus că în acest moment există 1.900 de paturi la ATI în toată ţara, din care circa 900 sunt perfect utilate după ultimele standarde, asstfel că situaţia este sub control, în acest moment, potrivit Adevărul.

”În două-trei săptămâni ne aşteptăm să vedem o  coborâre a acestei pante”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

Întrebat ce scenariu se are în vedere dacă vom avea peste o mie de cazuri zilnic în septembrie, Tătaru a afirmat: ”Vor fi doar o treime dintre elevi care merg, celelalte două treimi sunt acasă, online, şi se vor roti aceste două treimi. În ceea ce priveşte alegerile, să fie mai multe zile, ca să putem  pe zile să avem un aflux de populaţie”.


Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro