duminică 14 iulie 2024

Televiziunile rusești: Să demilitarizăm NATO/ Vom merge în rai

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Vladimir Putin a amenințat miercuri Occidentul cu un ”răspuns fulgerător” dacă intervine în războiul din Ucraina, referindu-se la arme chimice. Totodată, presa de stat rusă a amplificat aceeași retorică, bombardând publicul cu afirmații precum cea că al treilea război mondial este iminent, arată Hotnews.

Declarații halucinante făcute la televiziunile rusești

  • „(Occidentul) a declarat un război împotriva noastră. Ce mai așteptăm? Va trebui să desfășurăm o operațiune specială de demilitarizare a NATO” – Olga Skabeeva, realizatoarea Rossia 1 supranumită ”Păpușa de oțel de la Putin TV”
  • „Totul se va sfârși cu un atac nuclear, pentru mine, este mai probabil decât alt rezultat. Acest lucru mă îngrozește, pe de o parte, dar, pe de altă parte, cu înțelegerea că este ceea ce este” – șefa canalului de RT, Margarita Simonyan.
  • „Dar noi vom merge în rai, în timp ce ei vor crăpa pur și simplu”, a adăugat celebrul propagandist rus Vladimir Solovyov
  • „Reprezentanții acestor patruzeci de țări diferite sunt Hitlerul colectiv de astăzi”, a spus politologul Mihail Markelov, calificând țările care s-au întâlnit săptămâna aceasta în Germania pentru a ajuta Ucraina drept răul întruchipat.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro