miercuri 29 noiembrie 2023

Tineretul PMP cere încetarea războiului din Ucraina

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un protest a avut loc azi în fața Ambasadei Federației Ruse în România. 100 de membri ai Organizației de Tineret PMP au cerut încetarea agresiunilor împotriva Ucrainei.

Cererile principale au fost: încetarea războiului, a masacrelor sângeroase comandate de Putin și pedepsirea criminalilor.

Tinerii au împărțit flori albe, simbolul celor care nu își pot exprima dezaprobarea față de acțiunile Rusiei împotriva Ucrainei.

„Rusia trebuie să pună capăt acestui război. Masacrele din ultimele săptămâni trebuie să înceteze. PMP solicită Guvernului să taie toate relațiile cu Rusia și să nu facă niciun compromis în relația cu acest stat condus de un om bolnav de putere. Florile albe sunt pentru Putin, simbolul celor care luptă împotriva războiului în Federația Rusă. Pentru că le-a interzis oamenilor să vorbească, cetățenii poartă flori albe, simbol al păcii”, a declarat președintele Organizației de Tineret, Marius Lucian Lupu.

 

Ar putea fi o imagine cu 10 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 12 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro