vineri 21 iunie 2024

Tomac (PMP): Vin biruri noi, PSD și PNL cresc taxele și impozitele

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP România, a anunțat faptul că românii vor plăti taxe și impozite mai mari, cât de curând, pentru a putea acoperi gaură totală în bugetul țării de peste 100 de miliarde de lei, la final de an.

„Vin biruri noi, PSD și PNL cresc taxele și impozitele. Anul acesta, cel mai probabil, vom avea o gaură totală în bugetul României de peste 100 de miliarde de lei, echivalentul a 20 miliarde de euro.
Pe lângă gaura de peste 40 de miliarde de lei, din cauza unui ministru incompetent care a proiectat un buget nerealist, mai avem și un deficit bugetar care va trece de peste 60 miliarde de lei. În total, o gaură care sperie economia, bagă în corzi investitorii și alungă orice gând de prosperitate economică.
Guvernarea PSD-PNL a aruncat în aer disciplina fiscal-bugetară. Au gestionat bugetul României fără niciun fel de transparență și sustenabilitate, fără reguli, fără o proiecție profesionistă a veniturilor și cheltuielilor.
Deși Președintele Iohannis a spus de nenumărate ori că în mandatul lui nu vor exista majorări de taxe și impozite, observăm că se pregătesc noi biruri pe umerii românilor.
Avem cele mai mari taxe pe muncă și urmează noi creșteri de taxe și impozite pentru a acoperi gaura din buget.
Atât știe PSD și PNL, să-i pună pe români să vină cu bani de acasă pentru a acoperi incompetența și risipa banilor, mai ales că vine un an cu patru rânduri de alegeri și cheltuielile cresc de la o oră la alta”, transmite Eugen Tomac.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro