sâmbătă 20 iulie 2024

Tradiții Inedite de Crăciun ale Liderilor de Companii: Înot în Apă Înghețată și Grătare cu Carne de Bizon

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Înot în ape înghețate, prepararea grătarului cu carne de bizon, schiat în diminețile friguroase, implicarea în gătit intensiv și dispute despre filme. Așa își petrec liderii de companii perioada sărbătorilor de Crăciun.

Unul dintre cele mai provocatoare momente ale anului pentru Sean Doyle, șeful British Airways, survine în preajma Crăciunului, atunci când practică înotul în apele înghețate din Atlanticul de Nord, conform relatărilor din Financial Times, citate de Ziarul Financiar prin intermediul Mediafax.

Baia „revigorantă” reprezintă o tradiție anuală pentru Doyle, care își petrece sărbătorile de Crăciun în Irlanda, conform planurilor sale și în acest an.

Atmosfera devine mai relaxată după aceea. Doyle se ocupă de prepararea sosului, dar lasă restul prânzului de Crăciun în mâinile „experților” – soția și surorile sale.

În același timp, Scott Sheffield, CEO-ul celui mai important producător de petrol din Texas, Pioneer Natural Resources, își petrece ziua de Crăciun grătărind carne de bizon la ranch-ul său din New Mexico, proprietate pe care a achiziționat-o de la celebra actriță Jane Fonda.

“Sunt un mare gratargiu. Carnea de bizon este foarte bună, foarte slabă, nu are nici pic de grăsime”.

 

După sărbătorile de Crăciun, Sheffield și soția sa se îndreaptă către Namibia pentru un safari de trei săptămâni în deșertul Kalahari.

În ultimul deceniu, designerul britanic de modă Amanda Wakeley și-a petrecut Crăciunul în Verbier, unde ea și partenerul ei de viață au o casă de vacanță. Cu toate acestea, de la moartea tatălui său, Amanda Wakeley a ales să se bucure de munte în fiecare Crăciun. Ea își pune pielea sintetică pe schiuri și își petrece câteva ore din dimineața de Crăciun pe pârtiile montane, având alături de ea pe Labradorul său plin de energie, Luna.

De obicei, Victor Lugger, CEO-ul Big Mamma Group, călătorește de Crăciun cu soția și cei trei copii la părinții săi din Strasbourg, dar în acest an își va găzdui familia extinsă la el acasă, în Hampstead, pentru prima dată. Oaspeții de Crăciun ai lui Lugger pot anticipa un festin adevărat, cu gătit pentru 15 persoane în ajunul Crăciunului și pentru 23 în ziua următoare.

CEO-ul fondului petrolier al Norvegiei, care se mândrește cu faptul că gestionează cel mai mare fond suveran din lume, dezvăluie că pentru el, sezonul festiv reprezintă un „Crăciun norvegian în Anglia”. „Crăciunul, şi într-adevăr viaţa, înseamnă familie şi prieteni, mâncare şi a învăţa”, spune acesta. spune acesta. Un cititor avid, Tangen adaugă că sezonul festiv este o perioadă grozavă pentru lectură.

În ceea ce-l privește pe CEO-ul WPP, Mark Read, Crăciunul este singura zi în care renunță la cititul e-mailurilor. Deschiderea cadourilor de către copii are loc la ora 6 dimineața, iar restul zilei este dedicat relaxării, cu conținutul de alcool crescând treptat pe măsură ce ziua avansează. Odată cu căderea serii, familia Read se pregătește să se odihnească și să se relaxeze în atmosfera liniștită a Crăciunului.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro