joi 28 septembrie 2023

Transportul public din București, optimizat cu tehnologii ultramoderne

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Municipalitatea și-a propus să optimizeze cu tehnologii ultramoderne transportul public din București, anunță, miercuri, primarul general Nicușor Dan.  Astfel, prin TPBI, se vor cumpăra soluții software de ultimă generație pentru planificarea, monitorizarea și dispecerizarea tuturor vehiculelor de transport public din oraș și din județul Ilfov. 

„Optimizăm transportul public cu tehnologii ultramoderne: dotăm mijloacele de transport public cu echipamente și software de ultimă generație care vor permite configurarea traseelor și a programelor de circulație pentru liniile de transport din București și Ilfov, astfel încât acestea să fie adaptate la cererea de transport și condițiile de trafic din regiune.

De asemenea, cu ajutorul acestor noi tehnologii se vor putea monitoriza și coordona vehiculele de transport public, în timp real.
În acest sens, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a publicat deja în SEAP un anunț de consultare a pieței în vederea obținerii unei valori estimative de achiziție a componentelor din cadrul proiectului.
Invit furnizorii de echipamente și soluții software să transmită oferte de preț în conformitate cu cerințele prezentate în cadrul caietelor de sarcini, până la data de 28.06.2023″, a transmis Nicușor Dan pe Facebook.
Anunțul de consultare a pieței este disponibil aici:
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro