marți 6 iunie 2023

Tudose, plagiator și absolvent la privat, gata să intre în guvern

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

Fostul premier Mihai Tudose s-ar putea întoarce cât de curând la Guvern. De această dată în calitate de ministru. Potrivit președintelui PSD, Marcel Ciolacu, este „foarte posibil” ca fostul premier social-democrat Mihai Tudose, actual europarlamentar, să revină în Guvern.

În calitate de premier, Mihai Tudose s-a lăudat cu “revoluția fiscală“, pe care președintele Iohannis a definit-o drept “țopăială fiscală“, scrie NewsWeek.

De altfel, Tudose a mai atras atenția presei cu studiile sale. A intrat la facultate abia la 24 de ani, mai exact la  Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, o formă de învățământ particulară din capitală.

Ulterior, în 2010, ca mulți dintre colegii săi din parlament, a ajuns doctor al Academiei Naționale de Informații, unde, potrivit CV-ului de pe site-ul Camerei Deputaților, ar fi fost conferențiar universitar. Doar că, niște ani mai târziu,  Comisia de Etică a Academiei SRI a dat verdict de plagiat pentru teza lui Mihai Tudose și a propus retragerea titlului de doctor. Hotărârea Comisiei de Etică a fost însă revocată în 2017 de Senatul Academiei SRI.

Pentru a scăpa de “ștampila” de plagiator, Tudose a vrut să renunțe la diplomă, dar a pierdut, în 2020, în primă instanță procesul intentat Ministerului Educației.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro