marți 6 iunie 2023

Trump are cuvinte de laudă la adresa lui Putin

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

Donald Trump l-a lăudat pe “inteligentul” Vladimir Putin sâmbătă seară la marea convenţie anuală a conservatorilor americani, la Orlando (Florida). Despre liderii occidentali crede că „sunt atât de proşti”.

NATO, “dă dovadă de orice în afară de inteligenţă” lovind Rusia cu sancţiuni în loc să decidă “să o facă bucăţi – cel puţin din punct de vedere psihologic”, crede fostul președinte.

“Problema nu este că Putin este inteligent, pentru că, desigur, este inteligent. Adevărata problemă este că liderii noştri sunt atât de proşti”, a spus el. Trump dă vina pe “slăbiciunea” succesorului său Joe Biden pentru invadarea Ucrainei de către Rusia.

Trump îl vede pe preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, ca pe “un om curajos”.

“După cum înţelege toată lumea, acest dezastru oribil nu s-ar fi întâmplat niciodată dacă alegerile noastre nu ar fi fost trucate”, a spus fostul preşedinte în discursul său de 86 de minute. Pentru toate aceste declarații, Trump nu poate aduce nicio dovadă.

Fostul președinte a primit cele mai multe aplauze când a taxat ca “prostie” faptul că democraţii se prezintă ca un partid al democraţiei. Acesta a povestit că fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, “venea la Casa Albă şi mă pupa în fund”.

El a discutat și despre o eventuală candidatură în 2024, dar nu se știe dacă îl va provoca personal pe Joe Biden pentru următorul mandat prezidenţial.

“Am făcut-o de două ori şi o vom face din nou”, prezentând înfrângerea sa din 2020 ca pe o victorie.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro