duminică 21 aprilie 2024

UDMR: Vom depune încă o dată proiectele privind autonomia Ținutului Secuiesc

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Deputatul Zakarias Zoltan, preşedintele Alianţei Maghiare din Transilvania (AMT), intrat în Parlament pe listele UDMR, a declarat, vineri, la Târgu Mureş, că intenţia sa a depune în Parlament cele trei proiecte de lege privind autonomia „va fi prezentă mereu”, însă nu crede că le va iniţia din nou în acest an electoral.

Deputatul consideră că Parlament a bătut un record, în sensul că nu a auzit ca trei proiecte de lege să treacă prin cele două camere în trei zile.

„Intenţia va fi prezentă mereu. (…) Dar s-a reuşit şi acest lucru, şi-l vom depune încă o dată şi probabil că o să încercăm să pregătim în aşa fel ca următoarea depunere să fie eventual precedată de nişte conferinţe, discuţii. Deci să fie abordată tema mai pe larg, pentru că avem încredere în faptul că dialogul pe această temă trebuie pornit. Nu cred că îl vom depune acum, anul acesta este un an viciat din acest punct de vedere, având cele patru alegeri, toată lumea se va concentra asupra acestor alegeri”, a spus Zakarias Zoltan, potrivit digi24.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro