duminică 26 mai 2024

Un bărbat și-a înscenat răpirea de frica iubitei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un bărbat a vrut să petreacă o noapte la băut, alături de prieteni, fără să își supere iubita, care l-a amenințat anterior că se desparte de el dacă mai pierde nopțile. Drept urmare, acesta s-a gândit să își însceneze răpirea.

Bărbatul, un cetățean spaniol din Palma de Mallorca, s-a gândit că, decât să iște o certă cu logodnia, mai bine raportează la poliție o răpire falsă. Astfel, bărbatul a făcut plângere în dimineața zilei de marți, 6 septembrie, susținând că a fost răpit de patru bărbați care l-ar fi băgat cu forța într-o mașină. A mai spus că a fost jefuit și aruncat din mașină în mijlocul autostrăzii, la Alcúdia, 50 de kilometri de Palma de Mallorca, scrie Ziare.com, citând presa spaniolă.

Polițiștii au demarat ancheta și au plecat în căutarea presupușilor răpitori, însă și-au dat seama repede că situația nu este cea expusă de bărbat.

L-au interogat din nou pe spaniol, care a mărturisit că a inventat povestea de teama iubitei lui, care l-a amenințat că-l părăsește dacă mai petrece până dimineața alături de prietenii săi. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro