Un student din Iaşi îşi ameninţă profesorul cu moartea

Un student din Iaşi îşi ameninţă profesorul cu moartea

Un student s-a filmat în timp ce-l ameninţă cu moartea, după un examen, pe un profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Imediat după apariţia înregistrării, a fost propusă exmatricularea studentului.

 Nemulţumit de modul în care profesorul de statistică l-a eveluat, studentul Facultatea de Informatică l-a ameninţat cu moartea pe profesorul său.

„Sunt un student nedreptăţit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îţi tai capul, cu acest cuţit de cinci kile! Ai grijă cum te uiţi pe temele alea! Ştii cum îţi taie capul acest obiect?!”, a spus studentul în filmare. 

După apariţia în spaţiul public a înregistrării, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a demarat o anchetă internă, potrivit Buna Ziua Iași.

  „Este vorba despre un student al Facultăţii de Informatică, din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”. Este o anchetă în derulare. Studentul a spus că a făcut acest film ca o glumă şi pentru distracţie. Filmarea a trimis-o la câţiva colegi… Unul dintre ei a trimis filmul pe mai multe grupuri ale unor reţele de socializare, inclusiv grupuri interne ale studenţilor de la Facultatea de Informatică. Mai departe, conducerea de la Facultatea de informatică va cerceta cazul. De asemenea, urmează ca, în Consiliul de Administraţie, să se decidă exmatricularea sa. Profesorul ameninţat, care este acum la Suceava, a fost informat de caz şi urmează să decidă dacă va face plângere penală. Nu se poate tolera aşa ceva! Tânărul şi-a cerut scuze public şi a spus că a fost doar o glumă, însă nu este de tolerat aşa ceva!”, au transmis sursele reporterilor „BZI” din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, din Iaşi.

Comentează pe FACEBOOK