duminică 14 iulie 2024

Un tânăr a fost îmbrâncit la un protest de soțul senatoarei Șoșoacă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Vineri a avut loc un protest în Constanța la care a participat și Diana Șoșoacă. Ea a protestat alături de constănțenii care nu sunt de acord cu demolarea bisericii „Izvorul Tămăduirii“.

Printre protestatari se afla și un tânăr care o contrazicea pe Șoșoaca. Acesta a fost îmbrâncit de soțul senatoarei, Silvestru.

În imaginile publicate de Ziua de Constanța, se vede cum senatoarea i-a despărțit pe cei doi și i-a cerut soțului să-l ignore.

Diana Șoșoacă a transmis multe live-uri pe Facebook în timp ce se afla la biserica ,,Izvorul tămăduirii” (zona Macul Roșu). Bineînțeles că ea a criticat decizia autorităților.

„Te rog să pleci de aici. Ai chef de violențe? Ai venit să faci scandal aici? Cheamă 112, te rog frumos! Hai, toată lumea cu spatele la el! , în îndeamnă senatorul pe cei prezenți”, îi spune Șoșoacă tânărului.

„Vreau să respectați legea doamna avocat. Știu cine sunteți. M-a trimis conștiința aici. Nu vă ameninț doamna avocat. Am probleme mari pentru că nu se respectă legea”, îi spune tânărul senatoarei.

În plin scandal intervine și soțul senatoarei, Silvestru Șoșoacă. Acesta îl îmbrâncește pe tânăr.  Șoșoacă intervine imediat și îi desparte pe cei doi, după care tânărul este ținut de un alt bărbat.

„Lăsați-l să plece că e trimis de nenorociții de la USR”, spune senatoarea.

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului a slujit, vineri dimineaţa, la biserica din Constanța construită fără autorizație pe trotuar. Instanța a decis că aceasta trebuie demolată.

În fața enoriașilor, ÎPS Teodosie a spus că va „programa” creştini şi preoţi să stea de veghe și că, mai degrabă, ar muri el decât „lăcașul Domnului”.

Biserica nu are autorizație de construcție. Ea a fost ridicată pe trotuar în zona Macul Roșu. Instanța a decis definitv că aceasta trebuie demolată.

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, i-a cerut arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, să pună în aplicare decizia judecătorilor.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro