duminică 10 decembrie 2023

Unul dintre actorii principali din serialul FRIENDS a încetat din viață

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Matthew Perry, celebrul actor cunoscut pentru interpretarea personajului Chandler Bing în serialul Friends, a fost descoperit decedat sâmbătă într-o locuință din zona Los Angeles, conform informațiilor furnizate de people.com. Potrivit TMZ, Perry a fost găsit într-un jacuzzi din locuință, iar la locul incidentului nu au fost descoperite substanțe narcotice.

Warner Bros. a emis un comunicat oficial referitor la celebra vedetă: „Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost resimțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați.”

Un reprezentant al Departamentului de Poliție din Los Angeles a informat echipa PEOPLE că ofițerii au intervenit în urma un apel care semnala decesul unui bărbat în vârstă de 50 de ani la locuința lui Perry. Cu toate acestea, identitatea decedatului nu a fost confirmată. TMZ a comunicat că nu există nicio indicație privind implicarea unor circumstanțe suspecte și că primii respondenți au fost solicitați inițial pentru un caz de stop cardiac. Până la momentul respectiv, reprezentanții lui Perry nu au oferit un răspuns la cererea formulată de PEOPLE pentru a comenta situația.

Născut la Williamstown, Massachusetts, pe 19 august 1969, Matthew Perry și-a petrecut copilăria în Ottawa, Canada, unde a frecventat școala primară alături de viitorul premier canadian Justin Trudeau.

Mama sa, Suzanne Morrison, a fost jurnalistă și secretară de presă a premierului Pierre Trudeau, tatăl lui Justin. Keith Morrison, tatăl vitreg al lui Perry, este cunoscut pentru prezentarea emisiunii „Dateline”. Tatăl său biologic, John Bennett Perry, a fost actor și model, iar Matthew a avut chiar o apariție într-un episod din serialul polițist „240-Robert” al tatălui său în 1979.

În adolescență, Matthew Perry s-a mutat la Los Angeles. După câteva apariții ca actor invitat în diverse seriale TV, a primit șansa sa mare în 1987 în serialul „Boys Will Be Boys,” în care a interpretat rolul lui Chazz Russell până în 1988. A urmat apariții în seriale precum „Growing Pains” și „Sydney,” dar cel mai cunoscut rol al său a venit în 1994, când a devenit faimos în serialul emblematic „Friends” de pe NBC.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro