miercuri 29 noiembrie 2023

USR, acuze la adresa lui Iohannis: Deranjăm mafiile

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Fostul ministru al Justiției Stelian Ion susține că strategia de la Cotroceni este aceea „de a împinge USR PLUS în afara guvernării, pentru că miniștrii partidului deranjau mafiile transpartinice”.
„Recunosc că la început am crezut că Florin Cîțu poate fi premierul reformator de care avem nevoie. Am greșit și regret această greșeală.

Florin Cîțu s-a dovedit a fi, de fapt, un aventurier, o marionetă folosită doar pentru reglările de conturi din interiorul PNL, nicidecum pentru închegarea coaliției și pentru realizarea reformelor.

Acum este clar: strategia de la Cotroceni este aceea de a împinge USR PLUS în afara guvernării, pentru că miniștrii USR PLUS deranjau mafiile transpartinice. De la declanșarea crizei politice, nici Cîțu și nici Iohannis nu au făcut niciun pas spre refacerea coaliției. Dimpotrivă.

Peneliștii din echipa câștigătoare a lui Cîțu și Klaus Iohannis vor să toace banii din buget și banii europeni în mod discreționar, fără niciun control, cu firmele prietene și clientela politică. Iar aceasta se poate realiza doar cu susținerea din umbră a foștilor parteneri din USL. Cam asta este adevărata miză a acestei crize politice”, a scris Stelian Ion pe Facebook

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro