sâmbătă 13 aprilie 2024

Dan Barna: USR vrea anticipate

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

USR dorește organizarea alegerilor parlamentare anticipate, respectiv să facă parte din viitorul Guvern, a anunțat liderul partidului, Dan Barna, după consultările de la Palatul Cotroceni.

Barna a mai precizat că l-a propus premier pe Dacian Cioloș.

„USR vrea alegeri anticipate. USR vrea să facă parte din propuneri de guvern, dacă nu avem anticipate. Am facut și o propunere de premier, Dacian Cioloș”, a declarat Dan Barna.

„În luna octombrie nu a existat niciun moment opțiunea intrării la guvernare. Nu a existat nicio propunere nici dinspre președinte, nici dinspre PNL pentru ca USR să intre la guvernare. A fost un subiect de presă, dar factual opțiunea intrării la guvernare nu a fost pe masă în discuțiile avute. În momentul de față, considerăm că experiența ultimelor 3 luni arată că este necesar ca USR să fie prezent în guvernare, nu doar pentru șansa de la reveni la alegerea primarilor în două tururi, dar în egală măsură pentru că în multe domenii pot fi făcute lucrurile mai bine”, a adăugat Barna, după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro