luni 22 aprilie 2024

Victoraș Micula, mascat în polițist și cu drept de acces la bazele de date MAI

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Caz incredibil deschis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor: Victor Micula este urmărit penal pentru că a participat la percheziții îmbrăcat în polițist. Mai mult ‘Prințișorul Frutti Fresh’ avea acces și la bazele de date ale Ministerului de Interne.
Cazul ar fi avut loc în urmă cu 2 ani, atunci când Victor Micula ar fi anunțat polițiștii că un rival de-al său conduce sub influența băuturilor alcoolice. La perchezițiile polițiștilor ar fi participat și Victor Micula, îmbrăcat cu o geacă de Poliție și cu cagulă, pentru a nu fi recunoscut. Hainele polițienești le-a primit de la un amic al său, agentul de poliție Vaida Ovidiu.
Beizadeaua s-a distrat toată noaptea. Folosit geaca de polițist și cagula, el a luat parte și la alte acțiuni ale agenților orădeni, se arată într-un comunicat aș Parchetului Bihor, potrivit G4media.
Mai mult de atât, Victoraș Micula avea acces și la bazele de date ale Ministerului de Interne. Odată, supărat pe un alt conducător auto, l-a urmărit pe acesta în trafic și, pentru că a reușit să scape, a apelat la prietenii săi polițiști pentru a-i căuta numărul în baza de date a MAI. Tot atunci, s-a interesat și de cântăreața Vlăduța Lupău, dar și de membrii familiei acesteia.

Prin urmare, Parchetul Tribunalului Bihor a început urmărirea penală împotriva lui Victor Micula pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

Agenții de poliție Camelia Ile, Ovidiu Vaida, Alin Zanca și Claudiu Rengle au fost puși sub acuzare pentru acces ilegal la un sistem informatic, divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, complicitate la uzurpare de calități oficiale și abuz în serviciu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro