vineri 21 iunie 2024

Viktor Orban crede că Ciolacu este tânăr, puternic şi agil

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Înainte de Școala de vară de la Băile Tușnad, s-au întâlnit în România Premierul Marcel Ciolacu și omologul său din Ungaria, Viktor Orban.

Atunci când a fost întrebat despre întâlnirea cu Ciolacu, Viktor Orban a avut numai aprecieri pozitive la adresa acestuia.

”Este tânăr, puternic şi agil, şi cred că putem face unele lucruri importante împreună”, a spus Orban.

Viktor Orban a mai aduăgat „ putem face unele lucruri importante împreună”. Este foarte probabil ca premierul Ungariei să fi menționat un proiect comun între Ungaria și România: o legătură feroviară de mare viteză între cele două țări.

Conform agenției de presă ungară MTI, prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, i-a adresat o scrisoare de mulțumire premierului român, Marcel Ciolacu, pentru întrevederile recente de la București și pentru eforturile depuse pentru ca Universitatea de vară de la Băile Tușnad să se desfășoare fără probleme.

„Aş dori să vă mulţumesc pentru că m-aţi primit la Bucureşti. Vă mulţumesc dumneavoastră şi autorităţilor române pentru că aţi asigurat securitatea Universităţii de vară de la Băile Tuşnad şi pentru că aţi făcut posibil ca discursul meu de astăzi să se desfăşoare în mod paşnic şi fără tulburări”, i-a scris Viktor Orbán omologului său român

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro