marți 6 iunie 2023

Volkswagen, păcăleală de 1 aprilie în SUA

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

UPDATE – Bâlbâielile Volkswagen privind o eventuală redenumire a operațiunilor din SUA în „Voltswagen of America”, într-o acțiune de marketing menită să atragă atenția asupra eforturilor sale de dezvoltare a vehiculelor electrice, se dovedesc a fi o păcăleală de 1 aprilie, scrie Reuters.

„Volkswagen of America nu își va schimba numele în Voltswagen. Redenumirea a fost concepută ca un anunț în spiritul zilei de 1 aprilie, în care urma să subliniem lansarea SUV-ului ID.4 complet electric și prin care voiam să semnalăm angajamentul nostru de a oferi mobilitate electrică tuturor”, a declarat un purtător de cuvânt al VW SUA.

Farsa a ieșit însă la iveală mai devreme.

…………………..

Volkswagen își schimbă numele mărcii. Anunțul a fost făcut, marți, de reprezentanții constructorului auto german.

Astfel, Volkswagen devine Voltswagen.

Măsura se aplică pentru prima dată în SUA, acolo unde compania a înfruntat mai multe măsuri dure pentru scandalul Dieselgate, potrivit autopro.ro.

Potrivit sursei citateVolkswagen of America devine Voltswagen of America, fiind considerat un moment de referință pentru electrificare și mașini propulsate cu ajutorul bateriilor sau a altor soluții de mobilitate considerate curate.

Ne schimbăm k-ul pentru un t, dar asta nu înseamnă că ne modificăm angajamentul pentru a realiza cele mai bune vehicule din clasa lor pentru clienți și șoferi de peste tot”, a spus Scott Keogh, președinte și CEO al Voltswagen of America.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro