marți 6 iunie 2023

Vrăjitoarele din România s-au mutat în online.

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

”Vrăjitoarele” din România s-au orientat și acum își oferă serviciile pe rețelele sociale. Ba chiar au stabilit proceduri clare de lucru.  Au liste de prețuri care pornesc de la 5 lei și ajung până la 45 de lei, în funcție de subiect.

Activitatea online a ”vrăjitoarelor” din România s-a dezvoltat. Avem de-a face cu o afacere de e-commerce. Se alege serviciul din meniu, primește codul IBAN pentru a transfera banii, iar după ce faci dovada plății primești pe WhatsApp filmulețul cu ”vrăjitoria” prestată. Termenul este de 36 de ore.

Replica de Constanța a contactat o astfel de ”vrăjitoare” cu reclamă pe Tik Tok și Instagram. Astfel au putut afla cum se derulează această păcăleală. Mai mult, păgubitul este escrocat la cererea sa.

Așa zisele vrăjitoare oferă ritualuri pentru dragoste, fertilitate, bani, spor, câștig material sau chiar pentru examenul auto. Filmulețele de un minut de pe TikTok fac deliciul în rândul utilizatorilor, susține publicația constănțeană.

Cei care apelează la serviciilor lor achită tarife fixe, pentru fiecare ritual. Plățile se fac prin transfer bancar. Ghicitoarele vor discreție maximă, iar clienții trebuie să completeze „alimentare cont” atunci când fac transfer.

”Serviciile și tarifele mele sunt postate pe profil. Vă rog să vă alegeți citirea ori citirile care vă ajută și să îmi spuneți numele lor. Eu vă las, după ce îmi spuneți citirea, IBAN-ul și numărul de telefon. La detalii scrieți „alimentare cont”. Dovada plății o confirmați pe WhatsApp, sub care scrieți numele complet și tipul citirii. După dovada plății eu trimit tot pe WhatsApp, sub formă de filmulețe citirea în maxim 36 de ore”, a spus o vrăjitoare pentru sursa citată.

Gâsiți mai jos prețurile:

Crucea celtică generală- 45 lei
Citire dragoste/carieră- 40 lei
Viitorul relației- 30 lei
Intențiile lui/ei- 25 lei
„Mă iubește?”- 25 lei
„Se întoarce?”- 20 lei
Întrebare specifică cu răspuns complet-15 lei
Carte de oracol- 5 lei

Potrivit psihologilor, practicile acestea reprizintă un pericol pentru oamenii creduli și, chiar dacă blestemele nu există cu adevărat, dacă o asemenea idee este inoculată în subconștient duce la autodistrugere și depresii severe.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro