vineri 21 iunie 2024

Cristian Cioacă își caută serviciu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare acum aproximativ două luni, după ce a ispășit aproape un deceniu din pedeapsa sa în legătură cu dispariția Elodiei Ghinescu. După eliberare, bărbatul a ales să rămână discret, oferind puține detalii și, în curând, a dispărut din ochii publicului. Au existat zvonuri conform cărora Cioacă s-ar fi ascuns pentru a evita atenția publică.

Avocata care îl reprezintă pe Cristian Cioacă a adus la cunoștință publicului evoluția situației acestuia după eliberarea din închisoare, afirmând că fostul polițist se află în căutarea unei oportunități de angajare.

Cristian Cioacă și-a recăpătat libertatea acum aproximativ 2 luni. Tribunalul Argeș a hotărât eliberarea sa condiționată. Fostul polițist a fost condamnat în 2014 la o pedeapsă de 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției sale, dar a executat doar 9 ani din această pedeapsă.

Este important de menționat că Elodia Ghinescu a dispărut în anul 2007, iar cu toate acestea, corpul ei sau orice alte dovezi semnificative legate de locul unde ar putea fi rămân în continuare dispărute. Fostul partener al avocatei a fost principalul suspect, dar nu a recunoscut niciodată implicarea sa în dispariția celebrei avocate, conform informațiilor furnizate de RTV.

 

Foto: facebook.com
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro