40.000 de clienți din Europa au comandat Dacia Spring

Modelul electric Dacia Spring are succes în Europa. În doar 8 luni de la prezentarea pe piață, producătorul a primit 40.000 de comenzi. Din totalul consemnat la nivel european, 7.500 de comenzi provin din România.

Potrivit constructorului auto, începând din luna octombrie a acestui an, primii clienţi din mai multe ţări europene au ajuns în posesia vehiculelor Spring pentru care au lansat precomenzi în perioada martie – iunie 2021.

„Interesul publicului pentru primul model electric al mărcii Dacia s-a menţinut constant şi după încheierea campaniei iniţiale, din iulie fiind înregistrate în medie în fiecare lună peste 5 000 de comenzi în Europa. Beneficiind de o autonomie de până la 305 km conform ciclului WLTP City, Dacia Spring se dovedeşte a fi un mijloc de mobilitate adaptat unui public larg – majoritatea europenilor care utilizează în prezent un autoturism personal, indiferent de tipul de motorizare, parcurgând în medie doar 30 km pe zi. Spring se afirmă în plus ca un vehicul de ofensivă, majoritatea clienţilor europeni care au cumpărat un Spring fiind la prima achiziţie a unui model Dacia (în Franţa, spre exemplu, 8 din 10 clienţi de Spring nu au mai avut în trecut un vehicul al mărcii)”, se arată în comunicatul companiei.

Comentează pe FACEBOOK