Banii din ‘PNDL 3’ merg către clientela partidelor

Programul „Anghel Saligny” este, de fapt, un PNDL camuflat. Banii se scurg tot către clientela politică, iar un exemplu în acest sens este firma Isco Invest SRL din Sectorul 5 București, fondată în aprilie acest an, care a încheiat, în octombrie și noiembrie 2021, 40 de contracte de peste 420.000 de euro, prin încredințare directă, pentru consultanță cu primăriile din județul Giurgiu, potrivit SEAP (platforma de achiziții publice), conform g4media.ro.

Spre exemplu, pe 11 noiembrie 2021, Isco Invest SRL a semnat cu primăria Crevedia Mare un contract de peste 10.000 de euro pentru <<servicii de consultanță implementare program A. Saligny pentru ,,Reabilitare și modernizare străzi în comuna Crevedia>>.

Firma a depus oferta pe 11 noiembrie 2021 la ora 21:41, iar a doua zi, la 9:58, i-a fost acceptată.

Potrivit datelor firmei publicate în Monitorul oficial, Isco Invest SRL a fost fondată în aprilie 2021 de Gabriel Istrătescu și Lucian Corozel. Firma își are sediul într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc din Sectorul 5.

Lucian Corozel este fostul vicepreședinte PSD al Consiliului Județean Giurgiu, iar soția lucrează la Ministerul Dezvoltării.

Amintim că Programul ”Anghel Saligny” de peste 10 miliarde de euro a fost lansat de premierul Florin Cîțu înaintea alegerilor pentru șefia PNL.

Comentează pe FACEBOOK